Dropoffglass

Vi bruker Drop Off Glasscoat –
Keramisk lakkbeskyttelse

Vi er et sertifisert Drop Off senter som gjennom veiledning og oppfølging fra leverandør byr deg som kunde på et produkt med garanti og enkel etterbehandling. Produktet har opptil 5 år eller 100.000 km garanti og gir bilen din en glans og hardhet i lakken som sørger for enkelt vedlikehold, og effekten av å ha en bil som ser polert ut etter en hver bilvask.

Drop Off har de siste årene blitt et så ettertraktet produkt at selv merkeforhandlerne benytter dette på mange av sine kunders nye og brukte biler, med Norautoshine som leverandør på behandlingen. Drop Off Glasscoat er et fantastisk produkt å behandle bilen med når den er helt ny, eller når din brukte bil vil fornyes. Du kan da smykke deg med en bil som med normalt renhold sørger for at bilen ser ny ut i overskuelig framtid.
Drop Off keramisk lakkbeskyttelse tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UV stråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene gjør. Dropp off har en holdbarhet opp til 5 år. Det anbefales Top Gloss sammen med vaskekontroll. Drop Off er et av de få merker som er UTEN silikon, teflon eller voks. Og er langt bedre enn de tradisjonelle lakkbeskyttelsene som finne idag.

Unik test gjort av Statens Provningsanstalt

Drop Off er den eneste lakkbeskyttelsesproduktet siden 1989, som har utført en vasketest hos Statens Provningsanstalt i Sverige. Testen viser uforandret lakkoverflate etter 150 bilvask!